BEZORGSERVICE BRIELLE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 315 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bezorgservice Brielle. Meer weten? Ontdek meer

24 jul 2022 om 14:28 Pastasaus was zoet en vies pasta bolognaise helaas weg gegooid. Pizza wel aan 1 kant nog niet gaar. Heel jammer.. denk teveel eten in het assortiment waardoor er niet altijd kwaliteit geleverd kan worden.
21 jul 2022 om 20:48 Eten was een half uur te laat Ipv ras patat kregen we gewoon patat En het eten was koud
20 jul 2022 om 22:14 Pizza was oke 1 kapsalon zonder sla besteld krijg je zonder kaas 1 wrap besteld nou die was hard 1 knoflooksaus bakjes waren helemaal open gegaan 1 milkshake was een hele aparte smaak aan
19 jul 2022 om 19:07 De bestelling kwam 10 minuten later maar alles was prima. De patat was nog warm en stevig niet van die slappe zooi en de sate was ook prima
17 jul 2022 om 20:45 Pizza was wel lekker, helaas niet heel warm. En we moesten maarliefst meer als 100 minuten wachten voor twee pizzas terwijl er 30 minuten werd beloofd.
17 jul 2022 om 0:41 lange wachttijd ik heb 2 uur gewacht
16 jul 2022 om 2:03 Bezorgtijd was erg lang Het eten was koud Miste een snack Miste een milkshake en daarvoor kregen we 2 blikjes die we niet hadden besteld Erg jammer !
10 jul 2022 om 2:28 Pizza’s waren een beetje droog maar wel goed van smaak.
9 jul 2022 om 9:26 Het eten was slap. De patat & de kibbeling stonken zo erg. Zie eerdere reviews, spreekt voor zich.
7 jul 2022 om 19:43 De 3e x op rij dat ik 1,5uur moeten wachten op het eten zonder enige berichtgeving
2 jul 2022 om 20:20 De kip was droog, de patat koud en de milkshake was gaan smelten en lekken in het zakje. De pizza was vet. We zijn beter gewend van dit restaurant. Ruim 3u van tevoren besteld en alsnog 20 min te laat.
19 jun 2022 om 20:43 Gebeld dat later zou worden, gratis cola. Alsnog later dan afgesproken. Sla vergeten, nabellen. Ja het is druk en de menubakken zijn op. Ja boeiend dat communiceer je dan toch. Daarna dan bestel je toch niet meer, maakt mij niet uit. Wat een ezel.