BEZORGSERVICE BRIELLE

BEZORGSERVICE BRIELLE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 263 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bezorgservice Brielle. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 21:22 Hele slechte service, bezorgtijd was 30 minuten na een uur nog geen eten. Gebeld en kreeg daar te horen dat het niet hun probleem was en dat ze er niks aan gingen doen.
20 mei 2022 om 18:52 De frietjes waren taai en lauw, de loempia's waren nog net warm, de wraps waren echt koud en de bezorging duurde veel te lang. En toen ik belde waar het eten bleef werd ik nog afgesnauwd ook. Dus dit was eens maar nooit meer.
19 mei 2022 om 21:21 Alles warm en snel bezorgd!! Toppie.
15 mei 2022 om 14:59 Goeie pizza! lekkere warm, en aardige bezorgers ook nog
15 mei 2022 om 1:56 Bezorgtijd was echt te lang. Er stond aangegeven dat het 30 minuten zou duren en het heeft uiteindelijk 1 uur en 35 minuten geduurd. Het restaurant belt zelf niet op en bij zelf bellen wordt de verkeerde informatie gegeven, en dat om 1 uur s'nachts.
13 mei 2022 om 19:57 Eten was heerlijk en snel bezorgd
11 mei 2022 om 17:10 Goeie spulle & altijd aardige bezorging!
10 mei 2022 om 19:23 Kapsalon was prima!
10 mei 2022 om 10:50 Ja, dit was op een zondag, het was moederdag en we zaten een afstandje van Bezorgservice Brielle af. Maar: zij doen er beter aan hun bezorggebied kleiner te houden en de beloofde bezorgtijd iets realistischer in te schatten. TWEE UUR ipv 45 min.
6 mei 2022 om 15:26 Prettige bezorgers & alles warm, ga zo door!!
6 mei 2022 om 12:31 Bedankt weer!!!
5 mei 2022 om 11:46 Ik ben echt niet moeilijk met milkshakes maar deze zijn echt zo vies zoet.. weet niet of de machine iets te rijk afgesteld staat ofzo maar zelfs ik krijg ze niet weg. Pasta ok. Pizza zaten gekke crunchy stukjes in. Wat het is geen idee. Wel verbeterd